Αρχική » Ιστολόγιο » 40 νέοι κάδοι απορριμμάτων στην παραλία Κορινού

40 νέοι κάδοι απορριμμάτων στην παραλία Κορινού

από admin

Δελτίο τύπου
Εντείνονται οι προετοιμασίες στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Κατερίνης, ενόψει της τουριστικής περιόδου, η έναρξη της οποίας σηματοδοτείται στις 15 Μάϊου με το άνοιγμα των συνόρων σε επισκέπτες και του εξωτερικού.

Πρώτο μέλημα του Δήμου Κατερίνης, αποτελεί η διατήρηση της καθαριότητας και στο πλαίσιο αυτό, μετά τις παρεμβάσεις της αντιδημαρχίας Πρασίνου σε κοινόχρηστους χώρους, προστέθηκαν, ακόμη 40 τσιμεντένιοι κάδοι απορριμμάτων, σε συνέχεια του περσινού έργου.
Αντιδημαρχία Κοινοτήτων και Αυτεπιστασίας και Αντιδημαρχία Καθαριότητας σε απόλυτη συνεργασία, αφού πρώτα κατέγραψαν τα σημεία, προχώρησαν στην τοποθέτηση των συγκεκριμένων «βαρέως τύπου» κάδων κατά μήκος της παραλίας Κορινού.

Η εξυπηρέτηση των επισκεπτών και η διατήρηση της καθαριότητας σε όλο το παραλιακό μέτωπο ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες αποτελεί κορυφαίο ζήτημα για τον Δήμο Κατερίνης και του δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου. Η συνεργασία των Αντιδημαρχιών Κοινοτήτων και Καθαριότητας για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και της προστασίας του περιβάλλοντος είναι δεδομένη, υπογράμμισαν σε κοινές δηλώσεις τους οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι Γιώργος Κυριακίδης και Κωνσταντίνος Γραμματικόπουλος, οι οποίοι παρουσία και του προέδρου της Δ.Κ. Κορινού Γιάννη Μορθανάση βρέθηκαν στο χώρο των εργασιών.

ΠΗΓΗ: https://korinosnews.blogspot.com/2021/05/40.html

Δείτε επίσης!