Αρχική » Ιστολόγιο » Εκδήλωση προς τιμή του κ. Πάλμα – Ονοματοδοσία του παραλιακού δρόμου που συνδέει την Παραλία με τον Κορινό»

Εκδήλωση προς τιμή του κ. Πάλμα – Ονοματοδοσία του παραλιακού δρόμου που συνδέει την Παραλία με τον Κορινό»

από savseitar

Με μια σεμνή τελετή, ο Δήμος Κατερίνης τίμησε τον Dragan Markovic Palma, το Σέρβο πολιτικό και αυτοδιοικητικό παράγοντα της πόλης Γιαγκοντίνα, επίτιμο δημότη του Δήμου Κατερίνης από το 2015, που τα τελευταία 35 χρόνια στηρίζει την τουριστική οικονομία του Δήμου Κατερίνης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, στο πλαίσιο της διαδικασίας ονοματοδοσίας που εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο Κατερίνης και με αφορμή την επίσκεψη του κ. Palma και πολυμελούς αποστολής της Σερβίας στην περιοχή μας.

Από το 2009 έως σήμερα σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας, ο κ. Palma διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στη διοργάνωση πολυμελών αποστολών με προορισμό την Κατερίνη. Υπολογίζεται ότι κάθε χρόνο επισκέπτονται τις ακτές του Δήμου μας περισσότεροι από 5.000 Σέρβοι, με πρωτοβουλία του προέδρου της Ενωμένης Σερβίας, τόνισε ο δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος. «Το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης αναγνωρίζοντας αυτή την πολυετή προσφορά του, προχώρησε στην απόφαση ονοματοδοσίας του παραλιακού δρόμου που συνδέει την Παραλια με τον Κορινό», υπογράμμισε ο δήμαρχος.

Με θερμά λόγια για την περιοχή μας, μίλησε ο κ. Palma, ο οποίος τόνισε τη βαθιά φιλία ανάμεσα στον Σερβικό και Ελληνικό λαό. Ο πρόεδρος της «Ενωμένης Σερβίας», ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά το Δήμο Κατερίνης για την τιμή που του επεφύλαξε, διαβεβαιώνοντας πως ο ίδιος θα συνεχίσει τις προσπάθειες ενίσχυσης των δεσμών των δύο περιοχών.

Να σημειωθεί, ότι στην εκδήλωση παρόντες ήταν και εκατοντάδες Σέρβοι επισκέπτες της περιοχής μας.

Πηγή: https://korinosnews.blogspot.com/2022/08/blog-post_30.html#more

Δείτε επίσης!